tietoa meistä

Tervetuloa www.minofinland.com, joka kuuluu Mino Store Trade Oy: lle, on vaatteiden valmistaja, jolla on 10 vuoden OEM / ODM-kokemus. Tehtaamme on 35000 neliömetriä ja yli 1000 työntekijää ja tärkeimmät tuotteet ovat Nike, Timberland kengät, ja niin edelleen. Olemme luoneet syvän yhteistyön joidenkin maailmankuuluyritysten, kuten maailman suurimman vähittäismyyjän Wal-Martin, kuuluisan online-liiketoiminnan Ebayn, maailmankuulujen lahjakauppiaiden Disney-komitean kanssa. Meillä on myös runsaasti kokemusta maailmanlaajuisesta vähittäismyynnistä ja tukkumarkkinoista.


New yorkissa sijaitseva www.minofinland.com on yksi maailman nopeimmin kasvavista alueista Pohjois-Amerikasta. Meillä on vakaa ostokanavat, jotka voivat tarjota yli 5000 erilaista kulutusta products.we ovat omistautuneet tarjoamaan kilpailukykyisen hinnan ja laadukkaita asiakkaillemme.Helping asiakas löytää sopivia tuotteita suosikkihinta on & nbsp; henki. < / p>


Edut:


1. Professional-valmistaja p>

2. Korkea palvelun laatu

Uskomme, että asiakaspalvelu on avainasemamme ja yritämme jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset. Ja meillä on yli neljä vuotta arvokasta kokemusta merentakaisista viennistä. Ymmärrämme koko markkinoiden tarpeet ja olemme aina valmiita tarjoamaan ostajille uusimmat tuotteet eri alueille. Lisäksi suunnitteluryhmämme kehittää ja parantaa jatkuvasti jokaista sarjaa, ja se on aina toivottavien uusien kohteiden näkökulmasta.

3. Korkea tuotteiden laatu

Tuotteen laatuvaatimukset ovat taatut. Suurin osa tuotteistamme on läpäissyt ISO 9001 kansainvälisen laatujärjestelmän. Ne kaikki tuotetaan parhaiden raaka-aineiden ja jalostettujen materiaalien ja kehittyneen teknologian avulla. Jokaisen tuotteen on läpäistävä tiukka laaduntarkastus ennen myyntiä, mukaan lukien iskunkestävä testi, akkutestit ja niin edelleen.

4. Kilpailukykyinen hinta

Olemme Hangzhou ja Fuzhou, missä on Kiinan silkkipohja, joka omistaa runsaasti raaka-aineita ja tekee massatuotantoa. Tässä tapauksessa voimme tarjota asiakkaillemme alhaisen hinnan korkealaatuisen tuotteen.

Toivomme vilpittömästi yhteistyötä asiakkaiden kanssa eri puolilta maailmaa. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, ota meihin yhteyttä. Sinulla on suuri luottamus tuotteistamme.

Visio

suorat vientijärjestelmät

Pyrimme tarjoamaan globaaleille ostajille yhden luukun palvelua. Vastuullamme uusimmista vaatteista, mekkoista, pelipaidat ja integroiduista toimitusketjuratkaisuista huolehdimme siitä, että ylläpidämme avointa, tehokasta ja kustannustehokasta toimintaa, jotta asiakkaat saisivat mahdollisimman kilpailuedun.

Tehtävämme

pyrimme maksimoimaan yhteistyökumppaneillemme arvon Strateettisesti integroimalla voimavaramme ja silkkiratkaisujemme pyrimme tuomaan maksimaalisen arvon sijoittajille, ostajille ja valmistajille pitkällä aikavälillä.